Termes d'ús

Si us plau, llegeixi detingudament els següents termes d'ús.

1. Política de privacitat

La seva privacitat i confiança són molt importants per a nosaltres. Per això, volem assegurar-nos que conegui com salvaguardem la integritat, confidencialitat i disponibilitat, de les seves dades personals, en afecció a la legislació espanyola. 

En allò que no sigui competent la legislació de protecció de dades personals, s'ajustarà al que disposa respecte al tractament d'informació personal.

2. Responsabilitat

serveismedicscalaf.com NO ES FA RESPONSABLE PER LES INTERPRETACIONS DELS SEUS CONTINGUTS, NI L'ÚS INDEGUT DELS MATEIXOS I DELS SEUS SERVEIS I INFORMACIÓ, D'IGUAL MANERA NO ES FARÀ RESPONSABLE PELS DANYS O PERJUDICIS CAUSATS DE FORMA DIRECTA O INDIRECTA PER OA QUI FOSSIN estimulats a PRENDRE DECISIONS O MESURES A CONSULTAR EL LLOC. LA COMUNITAT TAMPOC ES RESPONSABILITZARÀ PELS DANYS O PERJUDICIS, DIRECTES, INDIRECTES, O PER LA RESTA, que impliqui la SUSPENSIÓ O ACABAMENT DELS SERVEIS, CONTINGUT, o INFORMACIÓ QUE SUBMINISTRA MITJANÇANT EL LLOC WEB. DE CAP MANERA ES FARÀ RESPONSABLE PER LES CONSEQÜÈNCIES DE L'ÚS indegut o negligent de les PAS USADES PER ACCEDIR AL LLOC.

L'usuari es compromet a defensar, desagreujar, reparar, exonerar i indemnitzar serveismedicscalaf.com a tots els seus directius, els seus empleats, representants, agents, accionistes, membres, socis, associats, aliats i advocats, per qualsevol o tots els reclams, demandes , danys i perjudicis, pèrdues, responsabilitats, costos i despeses (incloent qualsevol tipus de cost i / o despesa), derivats de l'ús que faci del lloc web o de qualsevol contingut, programa, servei, informació, producte, document o programari disponible a el lloc, o qualsevol infracció o violació que realitzi a aquest acord, o actes impropis o omissions que faci.

3. Privacitat

Aquesta política pot variar en qualsevol moment, serveismedicscalaf.com es reserva el dret de modificar-sense previ avís. Et recomanem verificar periòdicament.